Naš aqua park će zadovoljiti i najzahtevnije posetioce koji su imali priliku da uživaju na sličnim mestima u svetu. Tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, od kojih najduži imaju 120m, a najviši 22 m, tri slajda za decu i mnoštvo atrakcija čine ovaj aqua park atraktivnim za osobe željne avanture, kao i za porodice sa decom.
 

 

h_atrakcije-za-odrasle-sr.png


 

h_turbo-lance.png
„Boomerang“ (Turbo lance) je tobogan najnovije generacije koji nudi jedan od najekstremnijih spusteva sa čak 22m visine. Korisnici se najpre spuštaju niz strmu ivicu, zatim se u punoj brzini „penju“ vertikalno, opet spuštaju, usporavaju i na kraju završavaju vožnju dugu 103m u zaustavnoj stazi.
h_space-boat.png
„Space Boat“ je kombinacija dva tobogana. Probajte ga i doživite magično iskustvo! Visok je 15m, a dugačak 90m.
h_rafting-slide.png
„Rafting Slide“ je širok, otvoren tobogan visok 18m. U veselom spustu dugačkom 120m možete uživati sa decom, partnerom ili prijateljima.
h_black-hole.png
Naš „Black Hole“ zatvoreni tobogan u obliku cevi je najpopularnija vožnja koja nudi neverovatno i jedinstveno iskustvo. Niz specijalnih svetlosnih efekata čini ovaj spust jednim od najatraktivnijih. Ova 120m dugačka vožnja rezervisana je za one najhrabrije, jer spust počinje sa 18m visine!
h_freefall.png
„Freefall“ spust takođe počinje sa 18m visine. Nudi vam jednu od najbržih vožnji u životu, uz maksimalnu bezbednost. Da li ste spremni da se prepustite?
h_twister.png
Postoje tobogani o kojima se uvek priča. „Twister“ je legenda. Udahnite i krenite u brzu i zabavnu avanturu, idealnu za sve koji vole adrenalinske doživljaje. Naš „Twister“ ima dva tunela, koji su dugački po 53m, a počinju sa visine od 9m.
h_multi-slide.png
Poznavaoci kažu da jedan aqua park nije kompletan bez „Multi Slide-a“. Naš ima čak 4 trake za brze i uzbudljive spusteve ukupne dužine 52m. Visina ovih tobogana je 12m.
h_body-slide.png
“Body Slide“ je 96m dug tobogan koji nudi laganu, udobnu i prijatnu vožnju, a počinje sa visine od 12m.
 

h_atrakcije-za-decu-sr.png




h_kids-freefall.png
Ovaj uzbudljiv tobogan je dečija verzija poznatog "Freefall" tobogana. Visok je 3m, a dugačak 11m.
h_kids-multislide.png
Još jedan 3m visok tobogan posebno dizajniran da zabavi najmlađe korisnike, uz maksimum bezbednosti. Tobogan je dugačak 10,6m.
h_kids-body-slide.png
Mini verzija popularnog "Body Slide"-a nudi spust dugačak čak 23, 5m, koji će nesumnjivo oduševiti svako dete.
h_octopus-slide.png
„Octopus Slide“ je prostor za igru unutar bazena. Naš oktopod ima veliku pečurku na glavi i 6 pipaka od kojih se 3 koriste kao tobogani, a preostala 3 kao stepenice. Deca će biti oduševljena veselim i raznobojnim dizajnom.
h_frog-slide.png
„Frog Slide“ je takođe tobogan unutar bazena. Naša žaba se neće pretvoriti u princa kada je deca poljube, ali će svakako učiniti boravak u aqua parku nezaboravnim doživljajem.
h_rabbit_slide.png
Tobogan bezbednog dizajna najpogodniji je za prve dečije spusteve. Ovaj interesantni tobogan smešten je uz ivicu bazena.
h_dolphin.png
Delfin je zanimljiva atrakcija za mlađe posetioce. Njegov atratktivni dizajn oduševiće svako dete.
h_mushroom.png
„Mushroom“ je fontana u obliku pečurke atraktivnog dizajna.
h_cobra-slide.png
Izuzetno zabavan tobogan namenjen našim najmlađim gostima. Živopisne boje i interesantan oblik čine ga jednim od najzanimljivijih atrakcija za decu.
h_kids-rainbow-slide.png
Jedan od najživopisnijih i najbezbednijih tobogana za decu. Idealan je za goste od tri i više godina. Ukoliko želite bezbednu, a zanimljivu vožnju za vaše najmlađe, Kids' Rainbow Slide je pravi izbor.
h_penguin-shower.png
Još jedna atraktivna animacija za goste svih uzrasta. Veliki pingvin vas tušira vodom iz kljuna.
h_clown-shower.png
Klovn je još jedan od zabavnih tuševa. Tušira vas vodom iz nosa i rukavica i omogućava tuširanje više osoba istovremeno.

Aqua park Hotel Izvor, Mišarska 2B, 34300 Aranđelovac
e-mail: office@aquapark-izvor.com